Umeå kommun, Fritid, Drift

Fritidsförvaltningen inom Umeå kommun vill bidra till en god livsmiljö genom att skapa goda möjligheter till en aktiv fritid med idrott, motion, rekreation och folkhälsa. I verksamhetens ansvarsområde ingår verksamhet och drift av idrotts- och fritidsanläggningar, fritids-, utflykts- och rekreationsområden, anläggningar för fritidsbåtar samt insatser inom fritidsfiske och rörligt friluftsliv. Fritidsförvaltningen har genom kommunens gemensamma Föreningsbyrå ansvaret för samlad beredning, uppföljning och utvärdering av kommunens stöd till föreningslivet samt att kontakter mellan kommunens olika företrädare och det organiserade föreningslivet stärks.

Driftavdelningen sköter våra bemannade idrottscentra Nolia idrottscentrum, Gammlia idrottscentrum och Tegs Idrottscentrum. Bemanning finns också i Holmsund och Hörnefors. Resterande anläggningar sköts av en rörlig styrka som utgår ifrån Västerslätt. 

Vi söker nu två idrottsplatsarbetare på heltid till Umeå Energi Arena/Gammlia Idrottscentrum, samt två idrottsplatsarbetare på deltid till Gammlia Idrottscentrum som kan förstärka som extrapersonal.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är drift och skötsel av idrottsanläggningar/idrottshallar och i övrigt förekommande uppgifter med idrottsanknytning.

Om dig
Vi söker dig som vill jobba heltid eller deltid hos oss. Du har en gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har arbetat på frilufts- eller idrottsanläggningar, men det är inte ett krav. I den här tjänsten förekommer tunga lyft så bra fysisk hälsa är en viktig förutsättning för att klara av vissa tunga arbetsmoment. Initiativförmåga och goda samarbetsegenskaper är en förutsättning. Flexibilitet och förmåga att jobba på egen hand är andra viktiga egenskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav, har du dessutom behörighet/förarbevis för pistmaskin, hjullastare, hyrhjuling, skoter, samt BE-körkort är det meriterande.

Vi strävar efter en organisation som kännetecknas av mångfald och återspeglar samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och vi välkomnar både kvinnor och män med olika etnisk och kulturell bakgrund att söka till den här tjänsten.

Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg på ett roterande schema. 

Välkommen med din ansökan. Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret.

Övrigt
Vi söker tre nya kollegor! Bland annat dig som vill jobba heltid med tillsvidareanställning (provanställning kan komma att tillämpas) från och med 2023-04-03 eller enligt överenskommelse. Vi söker även två personer som vill jobba extra på deltid från och med 2023-03-06 och till och med 2023-12-31.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-04-03
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad En 100% och två på deltid
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1173
Kontakt
  • Camilla Lundberg, enhetschef, 090-161634
  • Erik Olofsson, arbetsledare, 090-161618
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-01-02
Sista ansökningsdag 2023-02-27

Tillbaka till lediga jobb