Umeå kommun, Äldreomsorg, Vård- och omsorgsboende

Nordstjärnan på Marieberg, ca 6 km från Umeå centrum, är ett nybyggt vård- och omsorgsboende som tillsammans med en förskola och ett produktionskök utgör ett unikt samverkanshus i Umeå. Huset är i fyra plan och rymmer ett vård- och omsorgsboende med 60 lägenheter. På entréplanet finns ett torg med café och scen där barnen och de boende kan delta i gemensamma aktiviteter som vernissager, sång eller luciatåg. Förskolans ateljéer kan användas av både barnen och de äldre. I närområdet finns tillgång till skog och natur. På gården finns ett växthus som alla ska kunna ta del av. Huset har även en vinterträdgård med möjlighet till odling vintertid.

Vi söker nu en undersköterska med handledaruppdrag till vårt team på Nordstjärnan!


Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska med handledaruppdrag hos oss bistår du de boende med personlig omvårdnad samt att på delegering av ansvarig sjuksköterska utföra medicinska arbetsuppgifter. Du stöttar och handleder kollegor i det dagliga arbetet, med bland annat dokumentation samt andra arbetsuppgifter. Du kommer vara en samordnande funktion för att säkerställa aktiviteter, delta i samverkansgrupp med förskola och produktionskök, ha en övergripande blick på BPSD-skattningar, ansvara för vårt arbetsmaterial som utvecklingssamordnare.
 
Om dig
Vi söker dig som brinner för att handleda andra och som älskar att driva förbättringsarbeten. Du som söker är utbildad undersköterska eller motsvarande och har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Är du specialiserad undersköterska inom demenssjukdom eller har erfarenhet av att handleda andra, som utvecklingssamordnare eller BPSD-administratör är det meriterande.

Ditt möte med de boende kräver god kompetens baserad på personlig lämplighet, mognad och empatisk förmåga. Du uppvisar ett stort engagemang för så väl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar.

Du trivs med att arbeta självständigt, är tålmodig och initiativrik. Du har god förmåga att samarbeta och samverka med kollegor, anhöriga och andra professioner. Du har god datorvana. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstiden är förlagd mestadels dagtid mån-fre, kväll samt helg kan förekomma.

Rökning på arbetsplatsen kan förekomma.

I arbetet ingår tunga lyft, lyfthjälpmedel används efter delegering.

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska, finska och meänkieli, www.umea.se/minoritet. Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk.

Välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/117
Kontakt
  • Melina Magnusson, enhetschef, 090-166029
  • Annika Björkman, enhetschef, 090-166020
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-01-30
Sista ansökningsdag 2023-02-20

Tillbaka till lediga jobb