Umeå kommun, Äldreomsorg, Din kommunala hemtjänst

För att kunna bo kvar hemma så länge som möjligt kan man få stöd från hemtjänsten. Hemtjänsten hjälper till med sådant som individen inte klarar på egen hand, till exempel personlig omvårdnad, städning och inköp. Hemtjänsten regleras i Socialtjänstlagen. Målet med hemtjänsten är att stärka individens förutsättningar att leva ett självständigt liv. Den som beviljas hemtjänst har fortfarande ansvar för sig själv och sin livssituation.

Din kommunala hemtjänst är Umeå kommuns egna utförare av hemtjänst. Vi har lång erfarenhet och är idag den största utföraren. För oss är det viktigt att individen är delaktig och har inflytande över hur hemtjänsten utförs.

Nu söker vi en till verksamhetsadministratör som kommer att arbeta mot enhetscheferna.

Dina arbetsuppgifter
Som verksamhetsadministratör hos oss kommer du att hantera administrativa uppgifter i hemtjänsten, bland annat faktura- och avgiftshantering och stötta chefer med viss administration kring personal. Du hanterar många interna och externa kontakter varje dag. Det förekommer också praktiska moment som godsmottagning och att hjälpa verksamheten i olika sammanhang. Du kommer att vara en spindel i nätet på saker som måste följas upp eller beställs. Ditt arbete sker i ett nära samarbete med enhetschefer.
Som verksamhetsadministratör förväntas du ge god service och finnas tillgänglig på telefon och mejl.

Om dig
Vi söker dig som lägst har gymnasieutbildning och erfarenhet från administrativt arbete, fakturahantering samt erfarenhet av samordning. Meriterande är om du är har högskoleutbildning. Har du arbetat som chefsstöd eller som verksamhetsadministratör är det meriterande. 

Du kommer att vara en del av hemtjänsten som ska resultera i att medarbetare och brukare får den hjälp de behöver.

Du har en god förmåga att hantera många ärenden samtidigt och många kontaktytor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunens system –personec, proceedo och treserva, varbi.
För att lyckas i rollen tror vi att du trivs med mycket kontakt med människor och att du är serviceinriktad. Det är också viktigt att du är flexibel, lyhörd och har ett gott bemötande. Arbetet kan variera i tempo och arbetsbelastning vilket ställer krav på att du har förmåga att prioritera, hantera stress och kunna arbeta självständigt.

Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga och att du kommunicerar på ett tydligt och lösningsorienterat sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Bifoga gärna personligt brev och cv.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/255
Kontakt
  • Matilda Tapani, enhetschef, 090-165162
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
  • Maria Lindgren, Vision, 090-163343
  • Joakim Åsberg, SACO, 090-162829
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-21

Tillbaka till lediga jobb