Utbildning, För- och grundskolenämnden, Ålidhemsskolan

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Nu söker vi en specialpedagog som ska arbeta med liten resursgrupp för åk 4-6 inom skolområde Nordöst med placering på Ålidhemsskolan. Är du intresserad av att var med och utveckla en områdesbaserad resursgrupp?  Då är det här ett jobb för dig!

Läs mer om skolan här: Södra Ålidhemsskolan F–9 - Skolwebbar (umea.se)

Dina arbetsuppgifter
Till hösten ska vi starta en områdesbaserad resursgrupp för åk 4-6 med placering på Ålidhemsskolan. Som specialpedagog i teamet runt gruppen arbetar du i samarbete med rektorer, lärare och socialpedagog för att skapa en god lärandemiljö för eleverna och bidrar till elevernas lärande och utveckling på skolan. Du stöttar och motiverar elever utifrån din specialpedagogkompetens både på individ- och gruppnivå. I arbetet ingår det undervisning utifrån specialpedagogkompetensen samt att bistå med strukturstöd och anpassningar för elever i undervisningssituationer.

Om dig
Vi söker dig som har en specialpedagogutbildning. Du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd och du har förståelse för skolans uppdrag. För att lyckas i arbetet behöver du vara en flexibel och stabil person som gillar att arbeta med både vuxna och ungdomar i skolmiljö. Du skapar goda relationer med elever och har en god empatisk förmåga. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor, vårdnadshavare och andra samverkanspartners. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Följ oss på instagram @teamumeakommun!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-06-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/307
Kontakt
  • Anna Rönnlund, rektor, 076-1441896
Facklig företrädare
  • Birgitta Larsson, Sveriges Lärare, 090-161894
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-11

Tillbaka till lediga jobb