Umeå kommun, Utbildning, Vuxenutbildning, Umevux

Umevux är Umeå Kommuns största vuxenutbildningsanordnare. Vi erbjuder ett flexibelt och individanpassat lärande på grundläggande- och gymnasial nivå.  
 
Grundutbildningen i vård och omsorg, med ca 400 studerande, ger en grundläggande kompetens för arbete inom vård och omsorg samt inom hälso- och sjukvård. Undervisningen är individanpassad och erbjuds i olika studieformer, flexibelt schema i studiegrupp samt studier på distans. Informationsteknik är en grund för lärande inom Gymnasie- och vuxenutbildningen och en naturlig del i vardagen. 
 
Vård- och omsorgsutbildningen ingår i Umeåregionens Vård- och omsorgscollege vilket innebär en samverkansform för att utveckla utbildningar och verksamheter inom vård och omsorg. VO-College skapar en struktur för lärande i samverkan med arbetslivet på såväl lokal som regional nivå. Mer information om vår verksamhet finns på www.umea.se/umevux.

Vi söker nu en yrkeslärare till oss på Umevux!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa eleverna i ämnen inom ramen för Vård- och omsorgsutbildning. Arbetet innebär planering och genomförande av undervisningen utifrån nationella styrdokument och mål samt vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Vi arbetar aktivt med att utforma och utveckla våra kurser i nära samarbete med branschen. Som lärare arbetar du utifrån ett flexibelt och individanpassat lärande. Du anpassar din undervisning efter de individer som du möter och sätter eleven i centrum.

Om dig
Du som söker är med fördel behörig vårdlärare och har mångårig yrkeserfarenhet från vård- och omsorgsverksamheter. Du kan ha en grundutbildning som tex sjuksköterska, undersköterska, socionom eller arbetsterapeut. Även erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildning är meriterande. 

Du har god kännedom och kompetens inom IT och ser digitalt lärande som ett viktigt medel för elevernas kunskapsinhämtning.  Vi vill att du ska stå för pedagogisk mångsidighet och har en vilja att skapa trygga lärmiljöer där elevens möjligheter att nå målen står i fokus. Vi söker dig som gillar när det händer saker, du måste vara beredd på att aktivt delta i förändringsarbete. Du är strukturerad och har god organisatorisk förmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver körkort B.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/308
Kontakt
  • Ulrika Stenlund, Biträdande rektor, 090-164124
  • Gunilla Wallmark, rektor , 090-164115
Facklig företrädare
  • Birgitta Larsson, Sveriges Lärare, 090-161894S
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb