Umeå kommun, Stöd och omsorg, Funktionsnedsättning vuxna

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Välkommen till Hissjövägen på Haga, en servicebostad mot intellektuella funktionsnedsättningar. Här bor sju stycken brukare som behöver stöd i vardagen. 

Vi söker nu en stödassistent till vårt team.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att handleda och stödja personer med intellektuella och psykiska funktionsnedsättningar i deras vardag. Du erbjuder individuellt, socialt och praktiskt stöd för att möjliggöra och tillvarata personernas egna förmågor och därmed skapa förutsättningar till självständighet.

Du jobbar för att göra personerna delaktiga i sin vardag och ha en meningsfull fritid och/eller sysselsättning. I arbetet ingår bland annat personlig omvårdnad, praktiska göromål och vardagssysslor så som matlagning, städ, inköp och viss omvårdnad.

Om dig
Vi söker dig som är genuint intresserad av området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom funktionshinderomsorgen och då gärna intellektuell funktionsnedsättning. 

Ditt arbetssätt präglas av flexibilitet, kontinuitet och trygghet. Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och vill vara med och utveckla verksamheten. Du är engagerad och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll, jourkombi och helg.

Urval och intervjuer sker löpande, tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/323
Kontakt
  • Jenny Fernlund, enhetschef, 090-164814
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb