Utbildning, Gymnasieskola, Dragonskolan

Dragonskolan är en av Sveriges största gymnasieskolor. Här möts mer än hälften av Umeås gymnasieungdomar varje dag. Vi har Umeås största programutbud och erbjuder utbildningar av hög kvalitet. Våra kärnvärden ”Öppen och Ljus” symboliserar att vår skola är öppen för alla och att vi har en positiv människosyn. På Dragonskolan arbetar vi för att alla ska bli sedda och bekräftade.

Vi söker nu en gymnasielärare med kompetensen idrott och hälsa och matematik som kan undervisa på Dragonskolan.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i gymnasiets årskurs 1-3 i matematik och idrott och hälsa. I arbetet ingår även att planera undervisning, samarbeta med kollegor kring elevers lärande och i övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter som lärare såsom efterarbete och betygssättning.

Vi utgår att du är flexibel, initiativrik och lösningsfokuserad i ditt uppdrag. Vi arbetar kollegialt med stort engagemang för våra elever och deras måluppfyllelse.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasielärarutbildning med behörighet att undervisa i idrott och hälsa och matematik. Du har erfarenhet av undervisning inom gymnasiet. Meriterande är om du även har behörighet att undervisa i fler ämnen och erfarenhet av undervisning inom gymnasiets nationella kurser.

För att lyckas i uppdraget är du väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Det förväntas även att du ska ha god samarbetsförmåga då kollegialt lärande i ämnesgrupper är en viktig del i arbetet. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan. Du kan bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Har du lärarlegitimation, bifoga denna.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50% eventuellt mer
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/562
Kontakt
  • Sara Kemppainen, bitr. rektor, 090-162417
  • Patrik Henriksson, rektor, 090-162467
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tillbaka till lediga jobb