Umeå kommun, Äldreomsorg, Hemgårdens vård- och omsorgsboende

Hemgårdens vård- och omsorgsboende ligger Väst på stan nära centrum och älven. Vård- och
omsorgsboendet har en vacker utemiljö med stor uteplats och god möjlighet till utevistelse. På vård- och omsorgsboendet finns ett kafé som är öppet för alla, ett gym samt bassäng. Huset byggdes år 1970 och byggdes ut år 1998. Huset har fyra våningar med 90 lägenheter och A-huset har 6 enheter med 48 lägenheter. 

Nu söker vi fler kollegor till vårt gäng!

Dina arbetsuppgifter
Med ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande bistår du våra boende i deras vardag. Den boendes medbestämmande står i fokus och du bidrar till att insatser utförs, med god kvalitet, enligt biståndsbeslut och genomförandeplan.

Du kommer att vara behjälplig med bland annat dusch, tvätt, städ, måltider och övrig service. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation av åtgärder och hälsotillstånd samt medicinska arbetsuppgifter utifrån delegering av ansvarig sjuksköterska.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen. Har du erfarenhet av demensvård är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ditt möte med de boende kräver god kompetens baserad på personlig lämplighet, mognad och empatisk förmåga. Du uppvisar ett stort engagemang för såväl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar. Du trivs med att arbeta självständigt och är tålmodig och initiativrik. Du har förmåga att samarbeta med kollegor anhöriga och andra professioner.
För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför gärna din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-04-30 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/279
Kontakt
  • Agneta Ökvist, enhetschef, 090-162126
  • Malika Isaeva, enhetschef, 090-162176
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-05-07

Tillbaka till lediga jobb