Umeå kommun, Stöd och omsorg, Funktionsnedsättning vuxna

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Kålhagsvägen är en relativt nyöppnad verksamhet som ligger vackert beläget på nybyggda området Tomtebogård nära Nydalasjön. Ett område som erbjuder möjlighet till aktiviteter året om såsom utegym, sommarcafé, badplats, skidspår, minigolf, fiske och mycket mer. 

Vi söker nu dig som vill bli en del av ett positivt och härligt arbetslag som tillsammans arbetar för att ge våra brukare en trygg hemmamiljö och ett meningsfullt liv. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att stötta brukare i deras vardag med beviljade insatser som mat, städ, tvätt, personlig omvårdnad/dusch, förflyttningar samt planering av aktiviteter. Du erbjuder individuellt, socialt och praktiskt stöd för att möjliggöra och tillvarata personens egna förmågor och därmed skapa förutsättningar till självständighet. Du jobbar för att göra individen delaktig i sin vardag och ha en meningsfull fritid och/eller sysselsättning. 

I arbetet ingår även dokumentation, journalföring, arbete med genomförandeplaner samt medicinhantering.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker är utbildad stödassistent, undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är även önskvärt att du har erfarenhet inom vård och omsorg. 

Du har god förmåga att samarbeta och har ett professionellt bemötande mot brukare, anhöriga och andra aktörer runt våra brukare. Du är engagerad och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar. Det är meriterande om du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande vid hot och våldssituationer.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Katt finns på arbetsplatsen. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-17
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/392
Kontakt
  • Pernilla Frii, enhetschef, 090-165043
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb