Chefsnivå

Vårt uppdrag inom Bemanningsenheten är att ge stöd till chefer inom Stöd-och omsorgsförvaltningen. Vi är organiserade i förvaltningens HR-enhet och ger stöd till chefer inom funktionshinderomsorgen, Individ-och familjeomsorgen samt Myndighetsutövning. Vi ger stöd till chefer med rekrytering, korttidsbemanning, schemaläggning samt administrativt stöd.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-konsult kommer du fylla en viktig funktion när det gäller att rekrytera framtida medarbetare inom Stöd-och omsorgs mångfacetterade verksamhet.

Arbetsgruppen består av fyra team som med olika roller bidrar till att utveckla och möta behov som finns kring schemaläggning, korttidsbemanning, administration, rekrytering och marknadsföring. I denna roll kommer du ingå i rekryteringsteamet där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara rekrytering och marknadsföring. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande och god service i det dagliga kontakterna med chefer, medarbetare, kandidater och övriga interna och externa samverkansparter.

I arbetsuppgifterna ingår stöd och rådgivning till chefer i hela rekryteringsprocessen, lönefrågor, referenstagning, support till arbetssökande, olika marknadsföringsinsatser som exempelvis mässor/event, besök i skolor samt samarbete med interna och externa aktörer inom kompetensförsörjningsfrågor. Du deltar aktivt och bidrar med din kompetens i utvecklings- och förbättringsprojekt.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad personalvetare eller har annan likvärdig högskoleutbildning, alternativt har du erfarenhet som chef eller erfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen. För att lyckas i denna roll behöver du ha tidigare erfarenhet av marknadsföring då detta kommer vara en del av din roll.

För att du ska trivas i rollen krävs hög flexibilitet och förmåga att bedöma, prioritera och hantera situationer som ibland kan upplevas som stressfulla. Arbetet kräver att du är ansvarstagande, har hög initiativförmåga och bidrar aktivt med din kompetens i fortsatt utveckling av den gemensamma stödfunktionen.

Vi hoppas att du vill bli vår nästa kollega!

Du är varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev och CV.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/421
Kontakt
  • Maria Westin, enhetschef, 090-161901,070-3525296
Facklig företrädare
  • Maria Lindgren, Vision, 090-163343
  • Eva Österlund, SACO, 090-161806
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb