Utbildning

Rekryteringscentrum utbildning är en del av Utbildningsförvaltningens HR-enhet. Enheten består av ett team på 7 HR-konsulter som arbetar med frågor med koppling till personalplanering, bemanning, rekrytering och marknadsföring. Enheten hanterar frågor gällande rekrytering av intermittent anställda samt stöd till förvaltningens rektorer/chefer vid tillsvidare och längre visstidsanställningar. hantering av företrädesrätt, marknadsföring och mässor.

 

Dina arbetsuppgifter 
Som HR-konsult hos oss jobbar du med rekrytering av allt från intermittent anställda till att stötta rektorer/chefer inom förvaltningen vid tillsvidare och längre visstidsanställningar. Du har mycket kontakt med chefer/rektorer ute i verksamheten och fungerar som stöd och bollplank i frågor kopplat till arbetsrätt, rekrytering och bemanning. Enheten planerar och samordnar mässor och marknadsföringsinsatser inom förvaltningen. 

Om dig 
Vi söker dig som är utbildad personalvetare eller motsvarande. För dig är dator och telefon de självklara arbetsverktygen. Du rör dig obehindrat mellan olika tekniska system och har god förmåga att hantera parallella arbetsuppgifter och att kunna prioritera det viktigaste först. Du har erfarenhet av rekrytering och bemanningsfrågor, samt önskvärd erfarenhet från personaladministrativa systemen Varbi och Personec P.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba konsultativt mot chefer. För att trivas hos oss behöver du vara en person med en positiv grundinställning som gillar att etablera kontakt med människor och ser möjligheter för att utveckla vårt arbete. Du står för god service, ett gott professionellt bemötande i alla dina kontakter och är självgående till din natur. Vi vill fortsätta bygga ett fantastiskt team av medarbetare där alla drar åt samma håll och bidrar till vår gemensamma och verksamhetens utveckling. 

Övrigt
Vikariat, heltid, dagtid, med 2024-08-12 eller enligt överenskommelse, till och med 2024-12-31.

Vi hoppas att du vill bli vår nästa kollega, varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/427
Kontakt
  • Peter Tapani, 090-165230
Facklig företrädare
  • Maria Lindgren, Vision, 090-163343
  • Eva Österlund, SACO, 090-161806
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb