Umeå kommun, Äldreomsorg, Stöd och Omsorg

Vi står nu inför nya utmaningar med koppling till Covid-19. Ni är många som hör av er till Umeå kommun och vill erbjuda stöd. Stort tack för ditt engagemang! #jobbjustnu

Vi vill skapa en hållbar situation med bra arbetsmiljö och hög patientsäkerhet. Därför söker vi sjuksköterskor för att stärka vårt team under den här tiden. Vi söker sjuksköterskor till alla våra verksamheter; vård- och omsorgsboende, hemsjukvård, Funktionshinderområdet samt Kvälls- och nattpatrullen.

Våra verksamheter
Som sjuksköterska inom Vård- och omsorgsboende arbetar du med hälso- och sjukvårdsinsatser i ett nära teamsamarbete. Det innebär bland annat att hantera läkemedel, göra bedömningar, dokumentera, kontakt med andra vårdgivare och handleda omvårdnadspersonal i specifika HSL uppgifter. Du kommer att arbeta självständigt i samarbete med andra professioner.

Som sjuksköterska inom Hemsjukvården arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på primärvårdsnivå. Det innebär bl.a. läkemedelshantering, såromläggning, injektioner och katetervård mm.  Arbetet sker i ordinärt boende och du ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser i ett nära samarbete med andra professioner.

Som sjuksköterska inom Funktionshinderomsorgen ansvarar du för hälso- och sjukvården i funktionshinderomsorgens bostäder för brukare med LSS-beslut (Lagen om särskilt stöd). Du ansvarar för att de medicinska insatserna fungerar på ett bra sätt för våra brukare och samordnar kontakter med läkare och andra yrkesgrupper inom primärvård och NUS. Arbetet innebär handledning av mindre och större personalgrupper. Du arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt där du planerar och styr din arbetsdag i samarbete med andra professioner och kollegor.

Som sjuksköterska inom Kvälls- och Nattpatrullen arbetar du med hälso- och sjukvårdsinsatser i ett team som består av fyra sjuksköterskor. Arbetet sker i hela kommunen och täcker såväl vårdboenden som ordinärt boende. Arbetsuppgifterna består av bl.a. läkemedelshantering, katetervård, palliativ vård samt telefonrådgivning.

Om dig
Vi söker både dig som är nyutexaminerad eller erfaren sjuksköterska. Kanske jobbar du deltid idag eller har precis gått i pension? Erfarenhet från arbete inom hemsjukvård och/eller äldreomsorg är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För arbete kväll och natt krävs erfarenhet som sjuksköterska.

Du har god initiativförmåga och är bra på att tänka nytt. Du har förmåga att jobba självständigt samtidigt som du ser vikten av samarbete med olika yrkesprofessioner där även personen själv har en aktiv roll. Självklart har du ett gott, respektfullt bemötande och är lyhörd och öppen i kontakterna med såväl personerna som vårdas och dess närstående. Du är bra på att samarbeta och vill bidra till en god kommunikation och samverkan med andra aktörer.

B-körkort krävs.

Övrigt
Anställningsform: Timanställning med tjänstgöring vid behov. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer, urval och tillsättning sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter direkt i ansökningsformuläret.

Om Umeå kommun

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-09-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/157
Kontakt
  • Ann-Katrin Norlin, Vård- och omsorgsboende, , 070-330 05 99
  • Helle Forsgren, Funktionshinderområdet,, 070-660 47 04
  • Mia Tegström, Hemsjukvård,, 070-203 47 54
  • Ingela Lundström, Kvälls- och Nattpatrullen, , 070-699 12 32
Facklig företrädare
  • Simon Gustafsson, Vårdförbundet, 070-333 71 85
Publicerat 2020-03-30
Sista ansökningsdag 2020-06-30

Wróć do ofert pracy