Äldreomsorg, Din kommunala hemtjänst, Ersboda hemtjänst

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Umeå kommuns hemtjänst är Umeås största utförare med längst erfarenhet av personlig omsorg och service. Kommunens hemtjänst ger olika former av stöd, service och omsorg i hemmet. Vi är den enhet som hanterar samtliga omvårdnadsinsatser där våra brukare bor i eget hem inom Umeå kommun. De flesta i vår personal är undersköterskor som vi kontinuerligt utbildar. Hemtjänsten ansvarar även för att svara på och hantera trygghetslarm som sker nattetid.

Dina arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal i hemtjänsten ansvarar du för att planera och utföra omsorgsarbete i människors eget hem. Därför är det viktigt att brukarens medbestämmande är i fokus och du arbetar utifrån uppdraget som kontaktperson. Det innebär att du ser till att insatser utförs med god kvalitet enligt biståndsbeslut och genomförandeplan. Målet är att göra det möjligt för den äldre eller funktionshindrade att kunna bo kvar i sitt hem så länge de själva önskar.


Om dig

Vi söker dig som har utbildning inom vård- och omsorg, vi ser gärna att du är utbildad undersköterska. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. 

Som person har du hög integritet, är lyhörd, empatisk och du trivs med att arbeta självständigt. Du uppvisar ett stort engagemang för så väl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Tjänsten kräver B-körkort.

Då det kan finnas djur och rökning på arbetsplatsen bör du inte vara allergisk.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll och helg.

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska, finska och meänkieli www.umea.se/minoriteter. Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk.

Välkommen med din ansökan. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ersboda
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/357
Kontakt
  • Tobias Ermebring, enhetschef, 090-165258
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2022-05-06
Sista ansökningsdag 2022-07-11

Tillbaka till lediga jobb