Umeå kommun, Teknik och fastighet, Gator och parker

Gator och parker planerar, bygger, utvecklar och förvaltar kommunens offentliga utomhusmiljöer. Det omfattar gator och torg, parker och grönområden. Vi arbetar för att staden ska vara välskött, vacker, säker och tillgänglig - allt för ett väl fungerande och trivsamt vardagsliv för alla kommunens invånare. Gator och parker är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

Vi söker parkarbetare till Gator och parker som kan arbeta hos oss under sommaren.

Dina arbetsuppgifter 
Vi behöver dig som självständigt och tillsammans med andra i arbetslaget kan arbeta med skötsel av gröna ytor, gräsklippning, grusgångar, lekplatser, rabattvård, renhållning, städning och i övrigt förekommande närliggande arbetsuppgifter. Viss handledning av feriejobbare kan förekomma.

Du kommer att arbeta med daglig skötsel och underhåll av parker och gröna ytor. I arbetet ingår också att du är maskin och fordonsansvarig för de fordon och den utrustning som du använder i ditt dagliga arbete.

Om dig 
Du har trädgårdsutbildning eller motsvarande utbildning med inriktning mot anläggning, skötsel och underhåll, eller praktisk erfarenhet av arbete som parkarbetare.

Du är professionell, flexibel och ansvarstagande. Du har god förmåga att strukturera och planera arbetet. Du är en person med hög servicekänsla och god samarbetsförmåga. Vi ställer stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Det är önskvärt att du innehar B-kort.

Vi kan erbjuda dig ett varierat och viktigt arbete med bra samarbete och möjligheter till utveckling! Vi tycker att en god säkerhet, bra arbetsmiljö samt ordning och reda är viktigt på vår arbetsplats. Du tycker att det är viktigt att arbeta med arbetsmiljö och du vill vara en del i ett arbete som skapar mervärde och goda resultat.

Övrigt 
Säsongsanställning med varierande anställningstid from maj till och med oktober. Arbetstiden är schemalagd dagtid men kan också innebära kvälls- och helgjobb.  

Anställningsform: Säsongsarbete/Heltid. Ange i din ansökan vilken period du kan jobba.

  • Maj - okt,   6 månader
  • Juni - aug, 3 månader

Tillträdesdag: Tidigast första maj med varierande anställningstid 3 till 6 månader

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 16
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1160
Kontakt
  • Michael Holmström, parkdriftchef, 070-5644569
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-01-02
Sista ansökningsdag 2023-02-27

Tillbaka till lediga jobb