Stöd och omsorg, Funktionshinderomsorg, Särskilt boende

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Ostkroken är en ny gruppbostad enligt LSS med socialpsykiatrisk inriktning som öppnar i september 2024. Vi söker nu åtta stödassistenter som vill vara med och starta upp verksamheten. Fem tjänster för dag/kväll/helg och tre tjänster för vaken natt. Är du den vi söker?

Samplanering med annan verksamhet kommer att ske.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att och stödja personer med främst psykiska funktionsnedsättningar i deras vardag. Du kommer att jobba för att göra individen delaktig i en fungerande vardag och ha en meningsfull fritid och/eller sysselsättning.

Ditt arbetssätt präglas av flexibilitet, kontinuitet och trygghet. Du erbjuder individuellt, socialt och praktiskt stöd till individen. På så sätt möjliggör och skapar du förutsättningar för individen att själv tillvarata sina egna förmågor och bidra till personens självständighet. 

Du kommer att arbeta med att planera, utföra, dokumentera, följa upp och utvärdera enskilda insatser men också hela verksamheten, enskilt och tillsammans med andra.

 

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har annan utbildning som kan bedömas likvärdig. Du ska även ha erfarenhet av arbete inom vården. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen samt om du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande vid hot- och våldssituationer. 

Som person är du lugn och trygg, engagerad och har god självkännedom. Du arbetar strukturerat och professionellt i samarbete med arbetslag, chef och övrigt nätverk. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Det är inte tillåtet med rökning inomhus på gruppbostaden men det kan förekomma. 

Intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/316
Kontakt
  • Henrik Forsberg, enhetschef, 090-164418
  • Catarina Kaski Sandin, enhetschef, 090-164529
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb