Utbildning, För- och grundskolenämnden, Grundskolor 7-9, Tegs centralskola

Tegs centralskola är en centralt belägen högstadieskola och en knutpunkt på Teg med bibliotek, idrottshallar och fritidsgård. Från centrum är det endast åtta minuters cykling över vackra Umeälven. TC kännetecknas av god struktur och samarbete, trygghet och stabila studieresultat. Vi strävar efter att varje elev ska få lyckas och vilja bli sitt bästa jag. Här är alla elever - allas elever.

Vi söker nu en socialpedagog till vår skola!

Dina arbetsuppgifter
Som socialpedagog arbetar du med sociala och relationella arbetsuppgifter i skolan. I nära samarbete med lärare och övrig personal på skolan kommer du att bidra till en god lärandemiljö för eleverna. En stor del av arbetsuppgifterna består i att ge stöd till elever i sociala frågor. Du är en del i trygghetsteamet med syfte att arbeta med skolans främjande, förebyggande och åtgärdande trygghetsarbete. Det kan bland annat handla om att anordna sociala och gruppstärkande aktiviteter.

Om dig
Vi söker i första hand dig som är utbildad socionom, men det kan också vara intressant med andra beteendevetenskapliga eller pedagogiska högskoleutbildningar.

Du har erfarenhet av liknande uppdrag med ungdomar i åk 7-9. Du har även erfarenhet av att arbeta med ungdomar med olika funktionsvariationer, likabehandlingsarbete och arbetat med elever i problematisk skolfrånvaro.

För att lyckas i arbetet behöver du vara en flexibel och stabil person som gillar att arbeta med både vuxna och ungdomar i skolmiljö. Du skapar goda relationer med elever och har en god empatisk förmåga. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor, vårdnadshavare och andra samverkanspartners.

B-körkort är ett krav.

Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/439
Kontakt
  • Charlotte Skarin, rektor, 090-165309
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
  • Maria Lindgren, Vision, 090-163343
  • Eva Österlund, SACO, 090-161806
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb