Umeå kommun, Äldreomsorg, Skräddaren vård- och omsorgsboende

Skräddarens vård- och omsorgsboende ligger centralt på Teg med närhet till Umeälven och fina grönområden. Skräddaren byggdes 2003/2004 och rustades upp 2014. Skräddaren har 47 lägenheter fördelat på tre plan och varje plan består av två mindre enheter.

Vi söker nu omvårdnadspersonal för nattjänstgöring!

Dina arbetsuppgifter
Med ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande bistår du våra boende i deras vardag. Den boendes medbestämmande står i fokus och du bidrar till att insatser utförs, med god kvalitet, enligt biståndsbeslut och genomförandeplan. Du kommer att vara behjälplig med bland annat dusch, tvätt, städ, måltider och övrig service. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation av åtgärder och hälsotillstånd samt medicinska arbetsuppgifter utifrån delegering av ansvarig sjuksköterska.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen eller motsvarande vårdarbete. Det är meriterande om du är utbildat vårdbiträde eller undersköterska. 

Ditt möte med boende kräver god kompetens baserad på personlig lämplighet, mognad och empatisk förmåga. Du uppvisar ett stort engagemang för så väl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar. För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

Du trivs med att arbeta självständigt, är tålmodig och initiativrik. Du har god förmåga att samarbeta och samverka med kollegor, anhöriga och andra professioner. Pälsdjur förekommer på arbetsplatsen.

Vänligen observera att denna tjänst är förlagd nattetid. 

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter direkt i ansökningsformuläret. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/458
Kontakt
  • Mikael Wallin, enhetschef, 090-162585
  • Emma Johansson, enhetschef, 090-162584
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb