Umeå kommun, Äldreomsorg, Hälso- och sjukvård

Är du sjuksköterska och vill arbeta inom äldreomsorgen i Umeå kommun hos oss på Dragonens Vård- och Omsorgsboende? Då är du varmt välkommen med en ansökan! 

Dina insatser kommer innebära att skapa välbefinnande och trygghet hos personer som behöver det som mest. Gillar du variation och värdesätter ett meningsfullt arbete? Då är Umeå kommun rätt arbetsgivare för dig!

Våra medarbetare är viktiga och vi vill att de ska få återhämtning och semester. Vi vill behålla en god arbetsmiljö och hög patientsäkerhet även under sommaren. Därför söker vi nu sjuksköterskor för att stärka vårt team under sommaren och med fortsatt anställning efter semesterperioderna.

Vill du veta mer om hur det är att jobba inom Hälso- och sjukvård i kommunen kan du hitta information här: Hälso- och sjukvård - Umeå kommun (umea.se)

Vi söker både dig som är nyutexaminerad och dig med erfarenhet. Tag chansen att jobba på ett Vård och Omsorgsboende i centrala Umeå med närhet till det mesta och där vi utökar Sjuksköterskebemanningen.

Hos oss erbjuder vi bland annat:

  • Verksamhetsanpassad introduktion utifrån individuell erfarenhet.
  • Till dig som är nyutexaminerad har vi konkurrenskraftig och individuell lönesättning. Ingångslön from 1/1-2023 är 30 000 kr/mån kr samt 2500 kr extra/vecka vid heltidsarbete under perioden 2023-06-19 till 2023-08-20. För att vara bonusberättigad enligt detta erbjudande behöver du arbeta sammanhängande i minst fyra veckor under angiven period.
  • För dig som har mer än 3 års erfarenhet erbjuder vi grundlön plus en bonus på 25.000 kr/månad utöver din grundlön under perioden 2023-06-19 till 2023-08-20. För att vara bonusberättigad enligt detta erbjudande behöver du arbeta sammanhängande under hela den angivna perioden.
  • Inför sommaren 2023 kan vi erbjuda sjuksköterskor som är skriven i annan kommun gratis boende i mån av plats. 

Dina arbetsuppgifter
Inom Umeå kommuns Vård- och Omsorgsboende jobbar du som sjuksköterska med hälso- och sjukvårdsinsatser, du hanterar läkemedel, dokumenterar, gör bedömningar och handleder annan personal. Du ansvarar för att de medicinska insatserna fungerar på ett bra sätt för våra brukare och samordnar kontakter med läkare och andra yrkesgrupper inom primärvård och sjukhus.

Om dig
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet samt nyexaminerad sjuksköterska utan erfarenhet. Du behöver ha B-körkort.

Som sjuksköterska i kommunen har du och dina sjuksköterskekollegor den högsta medicinska kompetensen. Därför är det viktigt att du trivs med att ta eget ansvar, har god initiativförmåga samt bidrar till god kommunikation i samarbete med andra yrkesprofessioner.

Självklart har du ett gott och respektfullt bemötande i kontakt med vårdtagare och anhöriga. Det är meriterande om du har specialistutbildning mot distrikt, geriatrik eller psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
-4 platser, sommarvikariat med sommarbonus 10 000 – 25 000 kr per månad under perioden 2023-06-19 till 2023-08-20 med erbjudande om tillsvidareanställning efter semesterperioderna. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Intervjuer, urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/13
Kontakt
  • Jeanette Hedström, enhetschef, 090-166685
Facklig företrädare
  • Jessica Axelsson, Vårdförbundet, 090-161883
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-03-13

Tillbaka till lediga jobb