Äldreomsorg, Hälso- och sjukvård i hemmet

Hemsjukvården ansvarar för hemsjukvård, hembesök, all rehabilitering och habilitering samt hjälpmedel ordinärt boende, inklusive hjälpmedelsförskrivning och intyg för bostadsanpassning. Ansvaret gäller dygnet runt för personer som är över 18 år och bor i sitt eget hem. Målen för hemsjukvården är bland annat att stärka den enskildes förmåga att leva ett självständigt liv och att erbjuda en god och säker hälso- och sjukvård, samt att öka personens upplevelse av god kvalitet. För att uppnå målen har tre fokusområden identifierats som anger riktningen i arbetet. Dessa är; hälsofrämjande och rehabiliterande arbetssätt, medskapande samt samordning och ansvarsfördelning.

Vi söker dig som är intresserad av ett flexibelt och utvecklande arbete där individen är i centrum. Verksamheten och arbetsformerna ska kännetecknas av respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. I vår värdegrund utgår vi från ledorden Medborgarfokus, Öppenhet, Tillit och Ständiga förbättringar.

Vi söker nu ett antal sjuksköterskor till vårt team!

Vi erbjuder dig
Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och att du kommer att trivas. Det vi kan erbjuda är bland annat:

  • verksamhetsanpassad introduktion utifrån individuell erfarenhet.
  • ett omväxlande arbete.
  • möjlighet att i lagom takt växa i rollen som sjuksköterska.
  • gles helgtjänstgöring.
  • konkurrenskraftig och individuell lönesättning.
  • förmånliga friskvårdserbjudande.
  • kompetensutveckling.

Läs gärna mer om dina förmåner som medarbetare i Umeå kommun här.

Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på primärvårdsnivå. Det innebär bl.a. läkemedelshantering, såromläggning, injektioner och katetervård mm. Du planerar och styr själv din arbetsdag i samarbete med andra professioner med ett personcentrerat förhållningssätt. Arbetet sker i ordinärt boende och du ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser i ett nära samarbete med andra professioner.

Om dig
Vi söker både dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning mot distrikt, men det är inget krav. 

Du har god initiativförmåga och är bra på att tänka nytt. Du har förmåga att jobba självständigt samtidigt som du ser vikten av samarbete med olika yrkesprofessioner där även personen själv har en aktiv roll. Självklart har du ett gott, respektfullt bemötande och är lyhörd och öppen i kontakterna med såväl personerna som vårdas och dess närstående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs för tjänsten.

I arbetet ingår tunga lyft, lyfthjälpmedel används efter delegering. Då det förekommer rökning och pälsdjur bör du inte vara allergisk.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll och helg.

Välkommen med din ansökan. Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/50
Kontakt
  • Annica Holmgren, enhetschef, 090-165262
  • Tobias Ångqvist, enhetschef, 090-161885
Facklig företrädare
  • Jessica Axelsson, Vårdförbundet, 090-161883
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-02-26

Tillbaka till lediga jobb