Umeå kommun, Fritid, Bad

Inom Umeå kommun finns flera badanläggningar tex. Navet, Sävar simhall, Vallabadet, Storsjöhallen /Aquarena, Obbolabadet, Hemgårdens bad & Umeå Lagun. Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Navet? Just nu söker vi positiva och peppade vattenträningsinstruktörer till Navet som ligger i centrala Umeå. 

På Navet erbjuder vi varierad vattenträning i olika former som passar alla – nybörjare till elit. Navet är en av Sveriges största anläggningar i vattenträning och har många unika pass inom vattenträning t.ex. AquaRide (specialdesignade cyklar som kan vara i vatten), AquaBase (flytdynor på vattnet) och Aqua Gymstick (kombinerar skivstång och motståndsband). 

Läs mer om vårt gruppträningsutbud här.  

Dina arbetsuppgifter
Rollen som vattenträningsinstruktör innebär att du leder, inspirerar och instruerar våra medlemmar på ett pedagogiskt och säkert sätt. Du håller dig uppdaterad med nya träningsformer och strävar hela tiden efter att utvecklas i rollen som gruppträningsinstruktör. Du förväntas att förbereda dig inför dina klasser och delta i de utbildningar som erbjuds.

Vi söker dig som kan hålla 1–2 fasta pass/vecka dag och kvällstid från och med mitten/början av mars.

Om dig
Vi söker dig som vill bli en del av vårt glada instruktörsteam och som brinner för att motivera andra till fysisk aktivitet. Du har HLR-utbildning. 

Du är en driven, ansvarstagande och självgående person. Du älskar att utmanas och utvecklas och kommer som vattenträningsinstruktör på Navet få möjlighet till just det. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av att leda och instruera gruppträningspass, men det är inget krav. 

Har du ingen utbildning men är rätt person för uppdraget? Då utbildar vi dig i de olika träningsformerna. 

Just nu söker vi personer som kan hålla i följande pass:

  • Aqua
  • AquaRide
  • Aqua Power
  • Aqua Dance

Vi söker dig som vill vara en del av Umeå Kommuns arbete för invånarnas folkhälsa! Låter det spännande? Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter direkt i ansökningsformuläret. I ansökan vill vi att du anger vilka vattenträningsformer du är intresserad av, vilken erfarenhet du har av att leda och instruera i gruppträning och dina möjligheter att instruera. 

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Vi erbjuder dig

  • Ett roligt och inspirerande arbete, med goda möjligheter till personlig utveckling
  • Tillträde till Navets hela utbud
  • Vattenträningsutbildning

Övrigt 
Tre platser från och med 2023-03-13. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Intermittent timanställning, deltid extra vid behov.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-03-13
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/76
Kontakt
  • Sofia Eriksson, friskvårdsansvarig, 070-6114117
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-01-19
Sista ansökningsdag 2023-02-28

Tillbaka till lediga jobb