Umeå kommun, Äldreomsorg

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. I vår värdegrund utgår vi från ledorden Medborgarfokus, Öppenhet, Tillit och Ständiga förbättringar.  

För att stärka kompetensen i våra verksamheter söker vi nu dig som studerar på universitetet och som ska arbeta med människor i någon form efter dina studier. Oavsett om du studerar till polis eller exempelvis läkare så tror vi att du kan få viktiga erfarenheter inför ditt kommande yrke. Dessutom tror vi att du har mycket att lära oss och att du är en av pusselbitarna för att vi ska kunna fortsätta utveckla arbetet ute i våra verksamheter. Tillsammans för ett bättre liv -livet ut!  

Vi erbjuder 
Beroende på vilken utbildning du läser, hur långt du har kommit i din utbildning samt vilka tidigare erfarenheter du har matchar vi din profil mot lämplig verksamhet inom äldreomsorgen. Det kan bli aktuellt med arbete inom lampatrullen, hemtjänsten, vård- och omsorgsboende, natt- eller undersköterskepatrull. 

Oavsett din placering erbjuds du: 

  • Tidsbegränsad anställning året ut på ca 22% med schema var tredje helg och utöver det schemaläggs du utifrån dina möjligheter och verksamhetens behov. Tjänsten kan komma att förlängas efter överenskommelse
  • Möjlighet att gå ut och jobba extra utifrån dina förutsättningar
  • Möjlighet att jobba upp till heltid under sommaren.
  • Gymkort till rabatterat pris alternativt friskvårdsbidrag.
  • Tillgång till personalföreningen Sporrens rabatter och erbjudanden. 


Om dig 
Vi söker dig som studerar på universitetet och som vill bredda din kompetens inför kommande arbetsliv! Genom att arbeta i någon av våra verksamheter får du viktiga lärdomar och kunskaper som du kommer kunna dra nytta av i ditt kommande yrke.  

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. 

Ditt möte med våra brukare kräver personlig lämplighet, mognad och empatisk förmåga. Du uppvisar ett stort engagemang för såväl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar. Du trivs med att arbeta självständigt och är tålmodig och initiativrik. 

Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska och finska, www.umea.se/minoriteter. Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk.

Följ oss på Instagram där vi heter @teamumeakommun!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 14
Sysselsättningsgrad 22%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/140
Kontakt
  • Äldreomsorgens rekryteringscentrum, rekryteringao@umea.se,090-161086,tryck2
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-05-21

Tillbaka till lediga jobb