Umeå kommun, Äldreomsorg, Solgårdens vård- och omsorgsboende

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Solgårdens vård- och omsorgsboende ligger centralt i Hörnefors, ca 3 mil söder om Umeå, med närhet både till centrum och grönområden. Solgården har totalt 56 lägenheter fördelade på 7 mindre enheter. På varje enhet finns gemensamhetsutrymmen för mat, samtal och aktiviteter. Utställningar av lokala föreningar bidrar till en god innemiljö. Boendet har även en vacker innergård med fruktträd och bärbuskar. Stora altaner, balkonger och små gångstigar ger möjlighet till fin utevistelse.

Nu söker vi ett antal kollegor till oss på Solgården! 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bistå de boende med personlig omvårdnad samt att på delegering av ansvarig sjuksköterska utföra medicinska arbetsuppgifter. I arbetet ingår också att dokumentera åtgärder och hälsotillstånd. Som kontaktperson ansvarar du för att mål och insatser från genomförandeplanen blir kända och utförda. Genom ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt bistår du våra boende i deras vardag. 

I arbetsuppgifterna ingår även städning. 

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg, gärna inom äldreomsorgen. Är du utbildad undersköterska, vårdbiträde och/eller har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom är det meriterande.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Vi söker dig som kan se till helheten och kan prioritera och ta ansvar för ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga samt personlig lämplighet.

Om du inte är bosatt i Hörnefors kan det underlätta om du har körkort och tillgång till egen bil men möjligheten finns att ta både buss och tåg.

I arbetet ingår tunga lyft, lyfthjälpmedel används efter delegering. Pälsdjur kan förekomma.

Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

Välkommen in med en ansökan! Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. 

Övrigt
-4 platser tillsvidareanställning, heltid, med start snarast enligt överenskommelse.

-1 plats vikariat, heltid, från och med snarast till och med 2023-08-31. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hörnefors
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/244
Kontakt
  • Susanne Huotari, enhetschef, 093-029141
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb