Umeå kommun, Stöd och omsorg, Personlig assistans

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Personer under 65 år som har en funktionsnedsättning och omfattande behov av stöd och hjälp kan söka personlig assistans. En personlig assistent hjälper någon med grundläggande behov, till exempel att äta, klä på sig, tvätta sig och kommunicera. Assistansen är individuellt anpassad och ska ge ökade möjligheter för personer med funktionsnedsättning att leva ett självständigt liv.

Nu söker vi en personlig assistent till en kvinna i Bullmark. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att stödja och bistå brukaren med hjälp i hennes vardag. Du är behjälplig med samtliga sysslor i hemmet samt hjälper brukaren i den dagliga livsföringen innefattande bland annat på-och avklädning, intimhygien, matsituationer och sociala aktiviteter. 

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg. Vi ser även gärna att du är utbildad undersköterska och att du har erfarenhet av demensvård. Du kommer att arbeta i en familjekonstellation vilket ställer höga krav på din förmåga att vara flexibel och att samarbeta.  

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Då busstiderna inte alltid stämmer överens med arbetstiderna är det bra om du har körkort och tillgång till egen bil. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-15 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bullmark
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/279
Kontakt
  • Kristina Lundbäck, enhetschef , 090-164697
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb