Utbildning, För- och grundskolenämnden, Maja Beskowskolan

Maja Beskowskolan är en ambitiös skola med resultat och omtanke i fokus. Vi har moderna, ljusa och klimatsmarta lokaler som är anpassade för modern undervisning. Vardagen på Maja Beskowskolan präglas av lust och glädje. Man ska trivas så bra att man vill komma hit varje dag. Vi ser alla elever och har bra relationer mellan elever och pedagoger. I vår verksamhet ska man känna att man har vuxna att prata med. Allt detta är grunden för att utvecklas och lära i skolan. Omtanken om eleverna är det viktigaste för oss!

Dina arbetsuppgifter
Som socialpedagog arbetar du med sociala och relationella arbetsuppgifter i skolan. I nära samarbete med kurator, lärare och övrig personal på skolan kommer du att bidra till en god lärandemiljö för eleverna. Ditt uppdrag är att på uppdrag av rektor skapa trygghet för elever på skolan och stötta pedagoger i arbetet kring elever med problematisk skolfrånvaro samt elever i behov av stöd. Arbetet kan exempelvis ske genom samtal med elever och vårdnadshavare och samverkan med exempelvis elevhälsa, socialtjänst och BUP.

Du arbetar elevnära och stöttar och motiverar elever, både på grupp- och individnivå, och bidrar till elevernas lärande och utveckling i skolan. Du deltar också i skolans likabehandlingsarbete.   

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleexamen som socialpedagog, socionom eller liknande. Du har erfarenhet av arbete inom skolan med barn och ungdomar. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete ned ungdomar inom NPF. 

Du skapar goda relationer med elever och har en god empatisk förmåga. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor, vårdnadshavare och andra samverkanspartners.
Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/454
Kontakt
  • Helena Arctaedius, rektor, 090162910
Facklig företrädare
  • Eva Österlund, SACO, 090-161806
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
  • Maria Lindgren, Vision, 090-163343
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-05-29

Tillbaka till lediga jobb