Umeå kommun, Teknik och fastighet, Måltidsservice

Måltidsservice i Umeå kommun tillagar och serverar måltider inom både för- och grundskolan, gymnasieskolan samt äldreomsorgen. Vår uppgift är att förmedla bra service och goda hälsosamma måltider för våra gäster och att tillsammans med övriga personalgrupper skapa en förståelse för matens betydelse för god hälsa och välbefinnande.

Vi söker nu en kock på heltid till Missionären förskola på Umedalen!

Dina arbetsuppgifter
Som kock hos oss på Missionärens förskola lagar du mat som riktar sig till våra matgäster på förskolan och du planerar arbetsdagen självständigt. Du arbetar ensam i köket men ingår i ett större område med fler förskolor och skolor. Du lagar specialkost, diskar, städar samt gör beställningar och mottag av varor. Du ansvarar för att god, tilltalande och näringsriktigt mat lagas med en budget i balans. 

Om dig
Vi söker dig som har treårig gymnasial kockutbildning eller annan köksutbildning som bedöms likvärdig. Meriterande är om du har utbildning inom eller erfarenhet av matlagning riktad mot barn och tillagning av specialkost riktat mot barn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att laga måltider till offentlig verksamhet. 

Som person är du strukturerad med god samarbetsförmåga. I ditt arbete tar du gärna ansvar och kommer med initiativ till förbättringar. Självklart har du ett genuint intresse för mat och service. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, samt god datavana.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse, men senast 2024-07-29
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/191
Kontakt
  • Tobias Stenman, enhetschef, 090-162561
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb