Utbildning, För- och grundskolenämnden, Förskolor Nordöst, Tomtebogård

Vi har en gemensam strategi för utbildningen i vår kommun: att skapa en sammanhållen utbildningskedja som bidrar till ökad likvärdighet, förbättrade studieresultat och attraktiv utbildning. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna ha möjlighet att nå sin fulla potential och utveckla sina kunskaper och färdigheter. Vi vet att det bygger på engagerade, kunniga och professionella medarbetare som bedriver en undervisning av hög kvalitet. Vi gör skillnad varje dag och är stolta över vårt uppdrag. Vårt arbete bidrar till barn och ungas framtidstro.

Förskolan Tomtebogård ligger på Tomtebo nära skolan och naturen vid Nydalasjöns strand. Här finns fyra avdelningar, Humlan, Getingen, Myran och Trollsländan som har ett nära samarbete med varandra. Vi har valt att arbeta med åldersblandade grupper där barnen är mellan 1-5 år. Detta tror vi ger barnen en ökad trygghet och att de kan vara tillsammans med eventuella syskon.

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt arbetslag. Här möts du av engagerade kollegor som trivs och bygger framtiden tillsammans. Du kan läsa mer om verksamheten här!

Anställningsinformation
Anställningen avser heltid, tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. 

Dina arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för att leda undervisningen utifrån läroplanen. Det innebär att du ansvarar för planering, genomförande, utvärdering, analys och utveckling av undervisningen. Du ingår i ett arbetslag och det är därför viktigt att kunna samarbeta och leda kollegor med andra yrkesroller i det pedagogiska arbetet.

Utifrån läroplanen arbetar du med barn i grupp och ser samtidigt till att varje barn får utmaningar och stöd utifrån sina behov. Som förskollärare ansvarar du för dokumentation av barnens utveckling och lärande. Du har daglig kommunikation med vårdnadshavare om hur barnen haft det under dagen men även om deras utveckling och eventuella utmaningar.

Om dig
Som person är du engagerad, flexibel, positiv och lösningsfokuserad. Du kan leda kollegor och driva utvecklingsarbete. I arbetet leder du barn och barngrupper, du väcker nyfikenhet och har lätt för att skapa relationer och samarbeta med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav

  • Förskollärarlegitimation/har ansökt om legitimation
  • Erfarenhet av arbete med barn mellan 1-5 år
  • Giltigt utdrag ur belastningsregistret
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete i förskola

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-04-08
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/252
Kontakt
  • Mikael Aidanpää, rektor, 090-165830
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2024-03-15
Sista ansökningsdag 2024-04-12

Tillbaka till lediga jobb