Utbildning, Gymnasieskola, Forslundagymnasiet

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden ansvarar för kommunens åtaganden enligt skollagstiftning för gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna och svenskundervisning för invandrare. Nämnden ansvarar även för arbetslivsinriktad rehabilitering samt för den kommunala flyktingmottagningen. Vi samverkar för att kommunens medborgare ska lära, utvecklas och kunna leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge framtidstro.

Forslundagymnasiet ligger i en vacker lantlig miljö endast 5 km från Umeå centrum. Gymnasieskolan har cirka 220 gymnasieelever inom naturbruksprogrammet, programmet för mark och anläggning samt gymnasiesärskola. Här bedrivs även vuxenutbildning inom lantbruk, trädgård och mark och anläggning samt Yrkeshögskola. Skolan driver ett eget ekologiskt lantbruk med 60 mjölkkor och 20 tackor samt planerar för en mindre ekologisk grisproduktion i ett nytt stall. Växtodling bedrivs på 185 ha. Skolan driver också ett stall för de egna travhästarna, har hundutbildning och ett djurhus med cirka 90 olika arter av smådjur.

Nu söker vi en trädgårdsarbetare som ska arbeta i sommar!

Dina arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare på Forslundagymnasiet kommer du att sköta om skolans trädgård, gräsytor och frilandsodling. Du ansvarar och handleder ett antal sommarjobbare som är födda 2007 som också kommer att arbeta på skolans grönytor. Du ansvarar för att skapa en trivsam och trygg utemiljö på vår skola.

Om dig
Du skall ha relevant utbildning inom trädgård/eller erfarenhet av skötsel/underhållsarbete i grönytor och parker, beskärningskunskap, växtkännedom samt god vana av att hantera de verktyg och maskiner som yrket kräver.

Du trivs med att arbeta självständigt och planerar och prioriterar ditt arbete mycket på egen hand. Du är trygg i din yrkesroll och tycker det är kul att bidra med dina kompetenser inom trädgårdsarbete.  Du har erfarenhet av att handleda ungdomar. Naturligtvis vill vi att du brinner för trädgårdsyrket och har en blick för det där lilla extra.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Säsongarbete, med start 2024-06-10 till och med 2024-08-16.

#Gatewayumea2024

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-10 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/276
Kontakt
  • Jonas Stenlund, rektor, 090-162919
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4427000
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-15

Tillbaka till lediga jobb