Utbildning, För- och grundskolenämnden, Bullmarks skola

Bullmarks skolas vision är att vi är en trygg plats där alla mår bra och känner sig hemma. En plats att lära och utvecklas som individ. En plats där vi får vara den vi är och har möjlighet att utvecklas utifrån våra olikheter och behov. Gemensamt tar vi ansvar för varandra och vår arbetsmiljö genom att vi strävar efter ett hållbart och livslångt lärande. 

Bullmarks nybyggda skola ligger 25km från Umeå beläget nära Sävarån och med närhet till skog och natur finns unika möjligheter att utforska och lära tillsammans. Skolan präglas av en stark gemenskap, engagerad personal och en kunskapssyn där lärande är roligt och sker överallt. 

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga i arbetslaget planerar och arbetar du för en fritidsverksamhet av hög kvalitet utifrån läroplanen. Utifrån elevens individuella behov stimulerar du till meningsfulla aktiviteter såväl inne som ute. Samverkan med lärare och föräldrar är en viktig del i arbetet. I arbetet ingår det även att arbeta som resurs i årskurs F-6. 

Om dig
Vi söker dig med lärarexamen med inriktning lärare i fritidshem eller fritidspedagogexamen. Du har behörighet/ansökt om behörighet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn inom pedagogisk verksamhet. 

Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har också en förmåga att knyta an till eleverna, se varje individ och skapa en god stämning.

Det är bra om du har körkort och tillgång till egen bil då bussförbindelserna inte alltid stämmer överens med arbetstiderna. 

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Har du lärarlegitimation bifoga gärna den.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-04-22 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/295
Kontakt
  • Lina Halling, biträdande rektor, 090-164051
Facklig företrädare
  • Lillemor Malmbo, Sveriges Lärare, 090–164932
  • Daniel Annelind, Sveriges Lärare, 090–164932
Publicerat 2024-04-26
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb