Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Berghemsskolan

Berghemsskolan följer eleverna från förskoleklass till och med årskurs 6. Det innebär att barnen känner sig väl hemmastadda och lärarna är bekanta redan innan de börjar årskurs 1. Berghemsskolan har höga studieresultat och vi är mycket stolta över våra pedagoger som är behöriga och har lång erfarenhet. Berghemsskolan har 195 elever fördelade på de olika stadierna. Skolan ligger nära universitet, sjukhus och har goda bussförbindelser till olika stadsdelar. Skolans sammansättning av personal ger förutsättning till samarbete mellan de olika pedagogiska verksamheterna. Fritidspersonal samverkar med klasslärarna både som resurser under skolarbetet och i egen verksamhet. Vi har naturen runt hörnet. Närheten till Gammliaområdet, Stadslidens friluftsområde och Bräntberget gör att värdefull utevistelse i skog och mark ligger runt hörnet. Vi har årligen återkommande aktivitets- och temadagar.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i en eller flera av klasserna i årskurs 4. I ditt arbete ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och förbättra vår verksamhet. I uppdraget ingår att vara klasslärare för en klass tillsammans med annan lärare, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har behörighet att undervisa i årskurs 4-6 eller årskurs 1-6. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Vi tror att du har erfarenhet av undervisning i grundskolan.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.

Du har kunskap kring bedömning och betygsättning. Vi tror också att du har erfarenhet att undervisa elever med behov av särskilt stöd.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om Umeå kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2018/784
Kontakt
  • Andreas Granqvist, rektor, 090-16 27 31
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Lärarförbundet, 090-16 49 32
  • Birgitta Larsson, Lärarnas Riksförbund, 090-16 18 94
Publicerat 2018-11-16
Sista ansökningsdag 2018-12-17

Tillbaka till lediga jobb