Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Böleängsskolan

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Böleängsskolan ligger i skolområde Syd och är en av Umeå kommuns större grundskolor med ca 380 elever och ca 50 personal. Lokalerna är belägna mitt på Böleäng med närhet till fina grön- och friluftsområden. Skolan är indelad i fyra hemvisten: Diamanten, Safiren, Rubinen och Smaragden samt fritidsklubben Kristallen.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba som fritidspedagog och ha inriktning mot idrott. Tillsammans med övriga i arbetslaget planerar och arbetar du för en fritidsverksamhet utifrån läroplanen. Utifrån elevers individuella behov stimulerar du till meningsfulla aktiviteter såväl inne som ute. Samverkan med lärare och föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig med lärarexamen med inriktning fritidshem eller fritidspedagogexamen och erfarenhet av arbete inom skola/fritidsverksamhet. Vi tror också att du har behörighet att undervisa i idrott.

Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har också en förmåga att knyta an till eleverna, se varje individ och skapa en god stämning.

Om Umeå kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-02-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2018/841
Kontakt
  • Gunilla Berggren Löfbom, Rektor, 090-16 52 80
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Lärarförbundet, 090-16 49 32
  • Birgitta Larsson, Lärarnas Riksförbund, 090-16 18 94
Publicerat 2018-12-07
Sista ansökningsdag 2019-01-03

Tillbaka till lediga jobb