Umeå kommun, Stöd och omsorg, Funktionsnedsättning vuxna

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Boendet ska präglas av en miljö där man möts med respekt och professionalitet där alla ges möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar. Vi erbjuder dig möjligheten att genomgå vår basutbildning, utveckla din yrkesskicklighet genom arbete på olika verksamheter inom området, arbeta varierande arbetstider och påverka din arbetstid. Du får möjligheten att vara en del i ett framgångsrikt team som samarbetar med olika professioner och gillar utmaningar.

Området består av tre olika arbetsplatser där vi jobbar mot målet att öka brukarnas självständighet inom ekonomiska ramar och skapa en hälsosam arbetsplats med god arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter
Din uppgift blir att handleda och stödja personer med intellektuella funktionsnedsättningar i deras vardag. Du arbetar för att stärka den enskildes förmåga att leva ett självständigt liv utifrån sina förutsättningar. Du kommer planera, utföra, dokumentera, följa upp och utvärdera verksamhetens olika delar inom kvalitet, arbetsmiljö och ekonomi enskilt och tillsammans med andra.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har motsvarande utbildning. Vi vill också att du har erfarenhet av att arbeta som boendehandledare.

Du är flexibel och har god förmåga att samarbeta, har ett professionellt bemötande mot brukare, anhöriga och andra aktörer runt våra brukare. Du är nyfiken och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Det är bra om du har körkort och tillgång till bil då boendet ligger en bit utanför stan och bussförbindelserna inte stämmer överens med arbetstiderna.

Om Umeå kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Holmsund
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/12
Kontakt
  • Rosanna Lothian, enhetschef, 070-611 06 64
Facklig företrädare
  • Emelie Persson, Kommunal, 090-16 18 87
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-24

Tillbaka till lediga jobb