Umeå kommun, Stöd och omsorg, Personlig assistans

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Personer under 65 år som har en funktionsnedsättning och omfattande behov av stöd och hjälp kan söka personlig assistans. En personlig assistent hjälper någon med grundläggande behov, till exempel att äta, klä på sig, tvätta sig och kommunicera. Assistansen är individuellt anpassad och ska ge ökade möjligheter för personer med funktionsnedsättning att leva ett självständigt liv.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att hjälpa en multisjuk brukare i den dagliga livsföringen tillsammans med ett fantastiskt arbetslag om nio personer.

Du arbetar i brukarens hem och bistår med personlig omvårdnad och allmänna hushållssysslor. Det är viktigt att jobba efter de rutiner som finns, och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av avancerad hemsjukvård. Vi ser gärna att utbildning och erfarenhet inom vård och omsorg.

Vi söker dig som är lyhörd, mogen och ansvarsfull. Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och du kan anpassa dig efter brukarens behov av stöd. Du ska ha god kommunikativ förmåga och eftersom arbetet innebär avancerad hemsjukvård ska du kunna ge och förstå instruktioner på svenska.

Du visar respekt för brukarens behov av ett privatliv och du har förmåga att samspela med såväl brukarens anhöriga, arbetskamrater och vänner. Att samspelet med brukaren fungerar är av avgörande betydelse.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, deltid 41%, med start 2019-02-04.  Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
 

Om Umeå kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-02-04
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 41%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/16
Kontakt
  • Erik Öst, enhetschef, 072-569 10 20
Facklig företrädare
  • Emelie Persson, Kommunal, 090-16 18 87
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-21

Tillbaka till lediga jobb