Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Sävar skola

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Sävar skola är en F-9 skola med tillhörande fritidshemsverksamhet för barn i åldern 6-12 år. Vi har idag tre förskoleklasser, fyra fritidshem och 27 klasser från årskurs 1-9 med totalt cirka 680 elever. Eleverna kommer i huvudsak kommer från centralorten Sävar samt Holmön. På högstadiet tillkommer elever från skolorna i Täfteå och Bullmark.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i ämnena matte och NO för årskurs 7-9. I uppdraget ingår att vara mentor tillsammans med annan lärare, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har behörighet att undervisa i matte och NO för årskurs 7-9. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Vi tror att du har erfarenhet av undervisning.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.

Du har kunskap kring bedömning och betygsättning. Vi tror också att du har erfarenhet att undervisa elever med behov av särskilt stöd.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Om Umeå kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sävar
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/327
Kontakt
  • Anna-Karin Sjölander, rektor, 090-16 40 30
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Lärarförbundet, 090-16 49 32
  • Birgitta Larsson, Lärarnas Riksförbund, 090-16 18 94
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-06-24

Tillbaka till lediga jobb