Umeå kommun, Äldreomsorg, Lundagård vård- och omsorgsboende

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Lundagård - ett hus fullt av möjligheter! 

Lundagård blir ett samverkanshus. Här kommer en kommunal förskola, ett vård- och omsorgsboende och ett produktionskök som levererar mat till kommunala verksamheter att finnas. Samverkan, samarbete och samsyn är något som värderas högt i huset och vi som kommer arbeta där arbetar mot samma mål - att ge en god service till kommunens invånare. Eftersom vi delar utrymmen och trädgård kommer vi mötas vi över generationer och verksamheter på naturliga platser i vardagen och samarbeten uppstår. 
 
Huset i sig är en möjliggörare för vår samverkan. Vi delar omklädningsrum, fikarum och kontor. Vi möts också i det gemensamma torget som är husets stora entré. Utomhus delar vi odlingsbäddar och en örtträdgård där barn och boende kan odla tillsammans. Sedan kan köket använda det vi odlar. Detta är ett exempel på vår samverkan. På Lundagård är vi goda grannar tillsammans. 
 
Vi söker nu dig som vill arbeta som undersköterska alternativ erfaren vårdpersonal som vill vara med och starta upp ett vård- och omsorgsboende för äldre i detta hus!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bistå den boende med personlig omvårdnad och på delegering av ansvarig sjuksköterska utföra medicinska arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår att dokumentera åtgärder och hälsotillstånd. Vi söker dig som genom ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt bistår våra boenden i deras vardag. Du arbetar utifrån uppdraget som kontaktperson, där den boendes medbestämmande står i fokus. Du bidrar till att insatser utförs med god kvalitet enligt biståndsbeslut och genomförandeplan.

Om dig
Vi tror att du har utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Erfarenhet och ett genuint intresse av äldreomsorgen är ett krav, liksom erfarenhet av läkemedelsdelegering. Det är positivt om du har vidareutbildning inom demens. Ditt möte med boende kräver god kompetens baserad på personlig lämplighet, mognad och empatisk förmåga. Du uppvisar ett stort engagemang för så väl brukare som verksamhet, i samtliga relationer och handlingar. Du trivs med att arbeta självständigt och är tålmodig och initiativrik. Du har god förmåga att samarbeta och samverka med kollegor, anhöriga och andra professioner. På boendet kan det finnas djur så du måste kunna arbeta i miljöer där det finns pälsdjur.

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska och finska, www.umea.se/minoriteter . Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk.

Bifoga gärna personligt brev och cv.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt
Ett antal lediga platser tillsvidareanställning, heltid, på schema dag/kväll/helg.

Om Umeå kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/329
Kontakt
  • Repsime Karapetian, enhetschef, 090-16 38 41
Facklig företrädare
  • Emelie Persson, Kommunal, 090-16 18 87
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-07-15

Tillbaka till lediga jobb