Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Hagaskolan

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Hagaskolan är en F-9 skola centralt placerad i Umeå på Hagaområdet med integrerad hörsel- och grundsärskoleverksamhet. Det totala elevtalet är cirka 600 elever med cirka 300 elever i årskurs 7-9.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa för årskurs 4-9 i textilslöjd. Du ska kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. 

I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har behörighet att undervisa för årskurs  4-9 i textilslöjd. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av att arbeta som textillärare i årskurs 4-9 eller gymnasiet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever i grundsärskola eller hörselverksamhet

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.

Du har kunskap kring bedömning och betygsättning.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Om Umeå kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/332
Kontakt
  • Max Bohman, rektor, 090-16 26 20
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Lärarförbundet, 09016 49 32
  • Birgitta Larsson, Lärarnas Riksförbund, 090-16 18 94
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-06-24

Tillbaka till lediga jobb