Umeå kommun, Fritid

Umeå Fritid Unga gör det möjligt för ungdomar att ha en meningsfull och utvecklande fritid.  Vår uppgift är att arbeta med att förbättra ungas hälsa, skapa attraktiva mötesplatser och möjliggöra fritid för alla.

Verksamheten är öppen, frivillig och har verksamhet på kvällar, vardag och helg. Mötesplatserna finns inom Umeå kommun inkl. Sävar, Hörnefors och Holmsund/Obbola. Vi söker dig som vill arbeta med ungdomar på våra mötesplatser, framförallt på våra fritidsgårdar. Vill du bli en av oss?
Besök gärna www.umea.se/ung för mer information om verksamheten.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta som fritidsledarassistent i ungdomsverksamhet på Umeå kommuns mötesplatser. Våra mötesplatser har olika åldersindelningar samt olika inriktningar för att möta olika besökares behov. Vi arbetar med fokus på inflytande, delaktighet och jämlik fritid för ungdomar. Du medverkar till trygga och kreativa aktiviteter som främjar hälsa och goda uppväxtvillkor. Vi letar efter dig som vill och kan utmana ungdomar på ett positivt sätt!

Om dig
Du har fullständiga betyg från gymnasiet eller annan utbildning som syftar till arbete med unga utifrån främjande eller förebyggande verksamhet. Meriterande är om du har erfarenhet av ledaruppdrag inom ideell sektor. Vi söker efter personer med passion för olika hobbys, exempelvis skapande, spel, dans, musik, e-sport, bakning eller liknande. Vi eftersträvar en bredd av kompetenser och bakgrund hos våra anställda och ser det som en merit att kunna tala andra språk utöver svenska, t.ex. arabiska, persiska, dari, farsi, tigrinja, somaliska m.fl.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Eftersom behovet är snarast och vi avser att ha en snabb rekryteringsprocess så ser vi gärna att du som ansöker har beställt belastningsregisterutdrag och är beredd att visa upp det redan vid intervjutillfället.

Övrigt
Anställningsform:
Vi söker fritidsledare som kan arbeta kvällar och helger under perioden januari 2020-december 2020 med varierande antal timmar utifrån verksamhetens behov.

Tillträdesdag:
Rekryteringsarbetet kommer påbörjas under januari månad och tillsättning sker sedan löpande, så dröj inte med att skicka in din ansökan.

Sista ansökningsdag:
2020-02-29. Ansökningarna handläggs löpande.

Välkommen med din ansökan!
Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. 

Om Umeå kommun

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Varierande sysselsättningsgrad
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/647
Kontakt
  • Jan Samuelsson, enhetschef, 070-6403076
  • Brita Mattson, enhetschef, 070-3326833
Facklig företrädare
  • Marie Sandström, Vision, 090-16 18 86
  • Emelie Persson, Kommunal, 090-16 18 87
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2020-02-29

Tillbaka till lediga jobb