Umeå kommun, Stöd och omsorg, Personlig assistans

Personer under 65 år som har en funktionsnedsättning och omfattande behov av stöd och hjälp kan söka personlig assistans. En personlig assistent hjälper någon med grundläggande behov, till exempel att äta, klä på sig, tvätta sig och kommunicera. Assistansen är individuellt anpassad och ska ge ökade möjligheter för personer med funktionsnedsättning att leva ett självständigt liv.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att stödja och bistå en multisjuk brukare med hjälp i dennes vardag. Du kommer att arbeta i brukarens hem men också på andra platser där brukaren befinner sig i sin vardag. Arbetet innefattar bland annat omvårdnad, förflyttningar och hushållssysslor.

Du hjälper till att skapa ordning och reda genom att upprätthålla goda rutiner.

Om dig
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska samt har erfarenhet av sond, sondpump, rikning, lyft, pepmask samt inhalator.

Ditt möte med brukaren kräver att du har gott omdöme och personlig mognad. Du är en strukturerad och stabil person med stort intresse för brukaren. Du är lyhörd, respektfull och lugn. Vi förutsätter också att du är självständig och kan ta egna initiativ. Arbetet kräver en god kommunikativ förmåga där du ska kunna ge och förstå instruktioner. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter direkt i ansökningsformuläret. 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök redan idag!

Övrigt
1 plats, tillsvidareanställning, deltid, 95%, med start 2020-03-09.
Arbetstiden är förlagd dag, kväll, natt och helg.

Om Umeå kommun 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2020-03-09
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 95%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/23
Kontakt
  • Frida Holmlund, enhetschef, 090-16 22 76 eller 070-583 01 88
Facklig företrädare
  • Emelie Persson, Kommunal, 090-16 18 87
Publicerat 2020-01-13
Sista ansökningsdag 2020-01-30

Tillbaka till lediga jobb