Umeå kommuns hemtjänst är Umeås största utförare med längst erfarenhet av personlig omsorg och service. Kommunens hemtjänst ger olika former av stöd, service och omsorg i hemmet. Vi är den enhet som hanterar samtliga omvårdnadsinsatser där våra brukare bor i eget hem inom Umeå kommun. De flesta i vår personal är undersköterskor som vi kontinuerligt utbildar. Hemtjänsten ansvarar även för att svara på och hantera trygghetslarm som sker nattetid.

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. 

Vi på Din kommunala hemtjänst är alltid intresserade av duktiga medarbetare så vi har därför valt att ha en stående annons på vår hemsida där du som är utbildad undersköterska kan lämna in din ansökan. Denna annonsen gäller både för dig som arbetar hos oss på Umeå kommun redan och för dig som är nyfiken på oss men som idag arbetar någon annan stans. 

Om du blir aktuell utifrån din ansökan kommer vår rekryteringsenhet att informera dig om vart det just nu finns lediga tjänster hos oss. Du kommer även kunna rangordna 3 olika enheter som är av extra intresse. Om du inte känner till våra områden sen tidigare så finns mer information här
 
Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att utföra planerade insatser i personens eget hem. Behovet och omfattningen av vård ser olika ut för våra äldre, därför arbetar vi personcentrerat och stöttar individen utifrån de förutsättningarna som dem har. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att stötta vid personlig omvårdnad och hygien, vid måltidssituationer, städ samt vara ett socialt umgänge. I arbetet ingår även att ge läkemedel och dokumentera hälsotillstånd.
 
Om dig 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har en nyfikenhet för andra människor, är tålmodig och lyhörd för vad personen du möter behöver och vill. Du är trygg i dig själv, engagerad, positiv och brinner för att hjälpa andra. Vi lägger med andra ord stor vikt vid personlig lämplighet. Har du erfarenhet från vård- och omsorgsyrket, demens eller BPSD-utbildning är även det meriterande.

Vi förväntar oss:

  • Att du kan ta dig an läkemedelsdelegering
  • Att du har körkort eller kan cykla
  • Att du kommer att bidra och jobba efter verksamhetens mål
  • Att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Vad du bland annat kan förvänta dig av oss:

  • En omväxlande arbetsmiljö
  • Friskvårdsbidrag
  • Närvarande ledarskap

Övrigt 
Denna annons gäller tjänster för arbete dag/kväll och helg, heltid. Söker du extrajobb är du välkommen att söka i vår extrajobbsannons som du hittar på umea.se/ledigajobb.

Vid tillsvidareanställning kan provanställning komma att tillämpas.

Urval och intervjuer sker löpnade så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1168
Kontakt
  • Äldreomsorgens rekryteringscentrum, rekryteringao@umea.se
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-01-04
Sista ansökningsdag 2024-03-31

Tillbaka till lediga jobb