Umeå kommun, Teknik och fastighet, Städ- och verksamhetsservice

Städ och Verksamhetservice omfattar kommunens lokalvård, teknisk support och verksamhetsvaktmästare. Genom att arbeta professionellt vårdar vi kommunens lokaler och bidrar till hållbarhet. Lokalvården är viktig för alla som vistas i lokalerna då det påverkar både trivsel och hälsa och med kunden i fokus utför vi små och stora insatser. Städservice är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad. Städservices enheter är indelade i geografiska områden som benämns i distrikt. Enhetscheferna ansvarar för de medarbetare som arbetar inom distrikten.

Städservice städar kommunens lokaler som skolor, förskolor, äldreboenden, stadshus, och idrottshallar. Vi utför till större delen daglig städning men också golvvård, fönsterputs och storstädning.

Vi söker nu fem lokalvårdare till vår verksamhet , fyra till Maja Beskow och en till vår enhet på Södra Ålidhem!

Dina arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av planering och att utföra regelmässig städning av lokaler som storstäd, fönsterputs. Du kommer också städa med hjälp av maskinkörning, beställning av material samt löpande kontakt med våra kunder ingår i arbetet. Du kommer även svara för tillsyn och skötsel av utrustning av maskiner och övrigt material. Du är dessutom kvalitetsansvarig för det egna utförda arbetet.


Om dig
Vi söker dig som har en SRY utbildning eller liknande lokalvårdsutbildning. Du har erfarenhet av lokalvård i offentliga lokaler där du har arbetat med maskinkörning, golvvård, köra skurmaskin, fönsterputs samt viss datavana  

Du har en god känsla för service och trivs med att arbeta tillsammans med andra men fungerar även bra med att arbeta självständigt. Du har dessutom god samarbetsförmåga och ett gott bemötande och är serviceinriktad. 

Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift (lägst SFI D-nivå). Du ska kunna läsa och förstå instruktioner samt kommunicera via telefonsamtal, sms, e-post, chattfunktioner och andra kommunikationskanaler.

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

  • 4 plats tillsvidareanställning, Maja beskowskolan heltid, med tillträde snarast enligt överenskommelse.
  • 1 plats tillsvidareanställning Södra Ålidhemsskolan, heltid, med start 2024-04-01 eller enligt överenskommelse.
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/58
Kontakt
  • Maria Magnusson, enhetschef, 090-165551
  • Julia Syrén, enhetschef, 090-162312
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-01-24
Sista ansökningsdag 2024-02-18

Tillbaka till lediga jobb