Umeå kommun, Fritid, Bad

Vill du vara med och bidra med träningsglädje och ha världens roligaste extrajobb?

Just nu söker vi positiva och peppade vattenträningsinstruktörer till vår badanläggning Vallabadet i Hörnefors.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som vattenträningsinstruktör innebär att du leder, inspirerar och instruerar våra medlemmar på ett pedagogiskt och säkert sätt. Som ledare håller du i vattenträning. Du strävar hela tiden efter att utvecklas i rollen som gruppträningsinstruktör. Du förväntas att förbereda dig inför dina klasser och delta i de utbildningar som erbjuds.

På Vallabadet erbjuder vi varierad vattenträning i alla former som passar alla – nybörjare till elit. Vallabadet har pass i allt från traditionell Aqua till Aqua Gymstick och Aqua Power.

Läs mer om vallabadet: Vallabadet

Om dig
Vi tror att du är minst 18 år, älskar att träna och brinner för att motivera andra till fysisk aktivitet. Du är en energisk glädjespridare som trivs att vara i centrum och alltid ger 110% på dina klasser. Du älskar att utmanas och utvecklas och kommer som friskvårdsinstruktör på Vallabadet få möjlighet till just det. Vi ser gärna att du har en utbildning inom friskvård samt erfarenhet att som instruktör hålla i landträningspass och/eller vattenträningspass. Har du ingen utbildning men är rätt person för uppdraget? Då utbildar vi dig i de olika träningsformerna. I tjänsten finns även möjlighet att ha pass på Hemgården och Navet om intresse finns.

Vi söker dig som vill vara en del av Umeå Kommuns arbete för invånarnas folkhälsa! Låter det spännande? Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter direkt i ansökningsformuläret

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande!

Övrigt 

  • Två tjänster, särskild visstidsanställningar, deltid med varierande sysselsättningsgrad. Start 2024-02-19 till och med 2024-05-31. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. 
Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-02-19
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/59
Kontakt
  • Sofia Eriksson, friskvårdsansvarig, 070-6114117
  • Susanne Sigfridsson, Friskvårdsansvarig Vallabadet, susanne.sigfridsson@umea.se
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-01-23
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb