Utbildning, Förskolan Luvan

Luvans förskola ligger i naturskön omgivning med skogen runt knuten, ute i Röbäck ca 6 km från Umeå centrum. Förskolan omges av en stor och fantastisk utegård. Förskolan har 5 avdelningar med åldersnära grupper. 3 avdelningar med yngre barn och 2 avdelningar med 4- och 5-åringar. Maten tillagas på Böleängsskolan och levereras till vårt mottagningskök. Vi ser förskolan som en demokratisk mötesplats som bygger på delaktighet, glädje, trygghet och allas lika värde. 

Nu söker vi en barnskötare!

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldrarna 2-3 år. Man arbetar tillsammans i arbetslag men även för att stötta varandra på andra avdelningar vid behov.
Vi använder ett experimenterande och utforskande arbetssätt när barnen undervisas. Läroplanen för förskolan och kommuns verksamhetsmål vägleder oss i arbetet.

Kontakt och samarbete med barnen, föräldrar och kollegor är en viktig del i arbetet. Du kommer att leda/delta i föräldramöten. Du planerar, dokumenterar, utvärderar och kvalitetssäkrar verksamheten fortlöpande.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser gärna att du är utbildad i tecken som stöd eller har arbetat med barn inom NPF.

Vi söker dig som är en flexibel, lösningsorienterad och närvarande pedagog som är delaktig i att planera och dokumentera inslag i verksamheten. Du ska ha erfarenhet av att bedriva utvecklingssamtal, utveckla och driva det pedagogiska arbetet i barngruppen, utföra dagliga rutinsituationer som måltider, blöjbyten osv. Vi tror även att du som söker har en god digital kompetens. 

För att du ska kunna utveckla barnens språkliga förmåga och kunna kommunicera med barn, vårdnadshavare och kollegor, dokumentera och ta del av förskolans styrdokument krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Bifoga gärna personligt brev och cv.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Övrig

  • Tjänsten är ett vikariat, heltid med tillträde 2024-02-12 till och med 2024-06-28.
Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-02-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/93
Kontakt
  • Christina Fredriksson, rektor, 090-165775
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-02-05
Sista ansökningsdag 2024-02-19

Tillbaka till lediga jobb