Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Bullmarks skola

Bullmarks skolas vision är att vi är en trygg plats där alla mår bra och känner sig hemma. En plats att lära och utvecklas som individ. En plats där vi får vara den vi är och har möjlighet att utvecklas utifrån våra olikheter och behov. Gemensamt tar vi ansvar för varandra och vår arbetsmiljö genom att vi strävar efter ett hållbart och livslångt lärande.  

Vi bedriver en utbildning med fokus på trygga relationer för att barn och elever ska utvecklas och få goda förutsättningar att lära sig läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tillit till den egna förmågan. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv och utvecklas i sin takt. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge våra barn och ungdomar en framtidstro. 

Bullmarks skola ligger 25km från Umeå beläget nära Sävarån och med närhet till skog och natur finns unika möjligheter att utforska och lära tillsammans. Skolan präglas av en stark gemenskap, engagerad personal och en kunskapssyn där lärande är roligt och sker överallt. 

Vi söker nu en till lärare som blir en del av vårt team!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara vår husvikarie och arbeta med undervisning i samtliga ämnen och årskurser samt på fritids när någon är frånvarande. Du kommer även att ansvara för vikarieplaneringen samt gå in som resurs i klass. 

I ditt arbete ansvarar du för att delta i gemensamma planeringar, genomföra, utvärdera och förbättra vår verksamhet. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet liksom ett aktivt likabehandlingsarbete. 

Om dig
Vi söker dig som är utbildad grundskollärare, vi ser gärna att du har en bred behörighet samt erfarenhet av att arbeta som grundskollärare. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Har du erfarenhet av undervisning i grundskola och erfarenhet av undervisning i B-form är det meriterande. Vi ser gärna att du är utbildad speciallärare med erfarenhet av barn i behov av stöd och anpassningar. Du är trygg i rollen som lärare och har erfarenhet av komplexa undervisningssituationer samt elever med olika stödbehov.

Det är nödvändigt att du har körkort och tillgång till bil då skolan ligger en bit utanför stan och bussförbindelserna inte stämmer överens med arbetstiderna.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
- Tjänsten är en ferietjänst på heltid 40+5, med start 2024-03-11.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-03-11
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bullmark
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/94
Kontakt
  • Lina Halling, Rektor Bitr, 072-2128572
  • Anna Börjesson, Rektor , 090-162896
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2024-03-08
Sista ansökningsdag 2024-03-10

Tillbaka till lediga jobb