Umeå kommun, Teknik och fastighet, Städ- och verksamhetsservice

Städ och Verksamhetservice omfattar kommunens lokalvård, teknisk support och verksamhetsvaktmästare. Genom att arbeta professionellt vårdar vi kommunens lokaler och bidrar till hållbarhet. Lokalvården är viktig för alla som vistas i lokalerna då det påverkar både trivsel och hälsa och med kunden i fokus utför vi små och stora insatser. Städservices är indelade i geografiska distrikt.

Städservice städar kommunens lokaler som skolor, förskolor, äldreboenden, stadshus och idrottshallar. Vi utför till större delen daglig städning men också golvvård, fönsterputs och storstädning.

Vi söker nu tre lokalvårdare till Carlslundsskolan!

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter består av dagligt städ där maskinkörning ingår, storstäd, fönsterputs, beställning, kundkontakt och skötsel av maskiner. Du är kvalitetsansvarig för eget utfört arbete.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård. Vi ser gärna att du har utbildning inom området som SRY eller likvärdigt, har erfarenhet av maskinkörning samt kunskap om golvvård.

Du har en god känsla för service och kan samarbeta likväl som att arbeta självständigt. Du är initiativrik, har ett gott bemötande och är flexibel.

Vi kommunicerar instruktioner och rutiner via e-post, sms och Teams, du måste därför behärska svenska språket väl i både tal och skrift (lägst SFI C-nivå).

Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-10
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/107
Kontakt
  • Anna-Sara Köhler, enhetschef, 090-163690
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-02-06
Sista ansökningsdag 2024-02-27

Tillbaka till lediga jobb