Umeå kommun, Äldreomsorg

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Vi söker dig som är intresserad av ett flexibelt och utvecklande arbete där individen är i centrum. Verksamheten och arbetsformerna ska kännetecknas av respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. I vår värdegrund utgår vi från ledorden Medborgarfokus, Öppenhet, Tillit och Ständiga förbättringar.

Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska inom Kvälls- och Nattpatrullen arbetar du med hälso- och sjukvårdsinsatser i ett team som består av 4-5 sjuksköterskor. Arbetet sker i hela kommunen och täcker ordinärt boende samt vård- och omsorgsboenden inom äldre- och funktionshinderomsorg. Arbetsuppgifterna består av bland annat av läkemedelshantering, katetervård, palliativ vård samt telefonrådgivning. 

Om dig
Vi söker dig som är erfaren sjuksköterska. Kanske jobbar du deltid idag eller har precis gått i pension? Erfarenhet från arbete inom hemsjukvård och/eller äldreomsorg är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har god initiativförmåga och är bra på att tänka nytt. Du har förmåga att jobba självständigt samtidigt som du ser vikten av samarbete med olika yrkesprofessioner där även personen själv har en aktiv roll. Självklart har du ett gott, respektfullt bemötande och är lyhörd och öppen i kontakterna med såväl personerna som vårdas och dess närstående. Du är bra på att samarbeta och vill bidra till en god kommunikation och samverkan med andra aktörer.

Då pälsdjur finns på arbetsplatser bör du inte vara pälsdjursallergiker.

B-körkort krävs.

Övrigt
Intermittent SÄV/ timlön, deltid (vid behov), med start snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda dag/kväll och natt.

Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/115
Kontakt
  • Dennis Kallin, enhetschef, 090-166684
  • Karolina Henriksson, enhetschef, 090-166682
Facklig företrädare
  • Jessica Axelsson, Vårdförbundet, 073-0731828
Publicerat 2024-02-05
Sista ansökningsdag 2024-04-01

Tillbaka till lediga jobb