Stadsledningskontoret, Kommunikationsavdelningen

Receptionen finns för att ge ett gott värdskap och en god service till de som besöker Umeå kommuns stadshus. Antalet besökare har ökat kraftigt sedan den kontrollerade inpasseringen till stadshuset infördes. Den är öppen kl 08.00-17.00 varje vardag.

Vi söker nu en vikarierande receptionist till stadshusreceptionen!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i första hand att ge god service och ett gott värdskap till besökare och anställda inom Umeå kommun och stödja verksamheterna i stadshuset i besöksmottagandet. Säkerhetsaspekterna är viktiga att beakta. Du kommer även ge svar på frågor samt informera om var besökare/medborgare kan hitta information och kontaktvägar till kommunens verksamheter. I arbetet ingår även att kunna demonstrera funktioner som finns i vår visualiseringsdator och lämna ut mässmaterial. Du kommer dessutom att jobba med försäljning av profilprodukter, lämna ut och sälja personalföreningen Sporrens aktivitetserbjudanden.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i reception och kännedom om stadshusets verksamheter. Har du kunskaper i flera språk ser vid det som meriterande.

Arbetsmiljön varierar i tempo, vilket ställer krav på att du har förmåga att prioritera, hantera stress på ett bra sätt och kunna arbeta både i grupp och självständigt. I stadshusreceptionen blir du ansiktet utåt för stadshuset och det är viktigt att du är flexibel och lyhörd så att du skapar goda relationer med våra besökare och medarbetare.

Det är även viktigt att du är utåtriktad, intresserad av att möta människor och har god social förmåga. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. 

Bifoga gärna personligt brev och cv.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat, deltid 40%, med start snarast, enligt överenskommelse till och med 2024-06-30.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-06-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/133
Kontakt
  • Thomas Hansen, kommunikationsdirektör, thomas.hansen@umea.se
Facklig företrädare
  • Eva Österlund, SACO, 090-161806
  • Maria Lindgren, Vision, 090-163343
Publicerat 2024-02-12
Sista ansökningsdag 2024-02-20

Tillbaka till lediga jobb